Home » Hondentrimsalon

Welkom bij hondentrimsalon Big Buddy:

 

Wat mag u bij deze trimsalon verwachten: 

Elke hond is hier individueel aanwezig. De hond mag en kan hierdoor zich zelf zijn. Een drukke hond, jonge hond of angstige hond zal zich beter kunnen ontspannen omdat er geen andere honden in de buurt zijn. Er zijn dus geen onnodige prikkels in de ruimte aanwezig.

De studie dierengedrag/ethologie helpt mij altijd weer dat ik snel kan inspelen op onvoorspelbaar gedrag van de hond. Hierdoor loopt de trimbehandeling eigenlijk altijd vriendelijk en gemoedelijk. Is uw hond alweer wat ouder, of juist heel jong, dan zet ik hem regelmatig even op de grond zodat hij de spieren kan strekken. Dit heeft als voordeel dat hij de volgende dag minder, of helemaal geen, spierpijn heeft. Zo zal er altijd worden ingespeeld op de behoeftes van de hond.

 

Wilt u advies over de verzorging van uw trouwe 4 voeter dan bent u hier aan het juiste adres. Informatie over de vacht, de gezondheid, de conditie, een nestje fokken of vragen over  het gedrag van honden zijn allemaal onderwerpen waar ik u in kan adviseren. Door allerlei aanvullende opleidingen ben ik in veel onderwerpen thuis. Weet ik het antwoord van uw vraag niet dan weet ik wel iemand uit mijn werkkring die u kan helpen en ondersteunen.

 

Wat mag ik van de klant verwachten: 

-Zorg dat de hond ruim voor de trimbehandeling gegeten heeft

-Laat de hond goed uit voor hij/zij  bij ons komt

-Breng de hond schoon (en geborsteld) naar ons toe

-Is uw hond aan de diarree, voelt hij zich niet lekker, heeft hij koorts ed maak dan een andere afspraak als hier geen logische verklaring voor is

-Heeft uw hond een tijdelijk huidprobleem of hoest hij oid maak dan een andere afspraak. Het kan besmettelijk zijn voor de andere honden die na hem komen of voor mij.

-Zijn er dingen aan de hand met de hond waarvan het beter is dat ik ze weet, geef dit dan aan mij door. Geen enkel probleem maar ik kan  er dan rekening mee houden gedurende de behandeling.

-Is uw hond nog geen trimbehandeling gewend dan is het beter dat hij een keertje langs komt voor een kennismaking. Hij kan dan alvast ervaren dat het niet zo spannend is maar meestal juist leuk. 

 

Hoe meer ik over de hond weet hoe prettiger/veiliger de behandeling zal verlopen voor zowel de hond als voor mij. 

 

Deze trimsalon is wegens vakantie gesloten in 2021:

Alle nationale feestdagen

-30 april- 7 mei

-31 juli-20 aug

-16 okt-24 okt

-27 dec 2021- 2 jan 2022