Home » Hondentrimsalon

 

Het voordeel van deze hondentrimsalon is dat de dieren individueel in de salon aanwezig zijn. Elke hond mag en kan zich zelf zijn. Een drukke hond, jonge hond of angstige hond wordt binnen no-time relaxed omdat er geen andere honden aanwezig zijn. Niet één hond hoeft  zich druk te maken om een andere hond door afwezigheid van aanwezige prikkels.

De studie dierengedrag helpt mij altijd weer dat ik snel kan inspelen op onvoorspelbaar gedrag en om de mimiek van een hond in de gaten te houden kan ik de hond een stap voor zijn en op een rustige manier de hond vroegtijdig vriendelijk aangeven wat er van hem-haar verwacht zal worden. 

 

Is uw hond alweer wat ouder, of juist heel jong, dan zet ik hem regelmatig even op de grond zodat hij de spieren kan strekken. Dit heeft als voordeel dat hij de volgende dag minder, of helemaal geen, spierpijn heeft.  Zo zal er altijd worden ingespeeld op de behoeftes van de hond.

Elke hond is  welkom in deze trimsalon. 

 

Wilt u advies over de verzorging van uw trouwe 4 voeter dan bent u hier aan het juiste adres. Informatie over de vacht, de gezondheid, de conditie, een nestje fokken of vragen over  het gedrag van honden zijn allemaal onderwerpen waarin  ik u kan adviseren. Weet ik het antwoord van uw vraag niet dan weet ik wellicht iemand uit mijn werkkring die wel antwoord op deze vragen heeft.