Home » Hondentrimsalon

Hondentrimsalon Big Buddy............ al vanaf 2000 een begrip in Almere-stad. 

 

Wat mag u bij hondentrimsalon Big Buddy verwachten: 

Elke hond is hier individueel aanwezig. De hond mag en kan hierdoor zich zelf zijn. Een drukke hond, jonge hond of angstige hond zal zich beter kunnen ontspannen omdat er geen andere honden in de buurt zijn. Er zijn dus geen onnodige prikkels in de ruimte aanwezig.

De studie dierengedrag/ethologie helpt mij altijd weer dat ik snel kan inspelen op onvoorspelbaar gedrag van de hond. Hierdoor loopt de trimbehandeling eigenlijk altijd vriendelijk en gemoedelijk. Is uw hond alweer wat ouder, of juist heel jong, dan zet ik hem regelmatig even op de grond zodat hij de spieren kan strekken. Dit heeft als voordeel dat hij de volgende dag minder, of helemaal geen, spierpijn heeft. Zo zal er altijd worden ingespeeld op de behoeftes van de hond.

 

Wilt u advies over de verzorging van uw trouwe 4 voeter dan bent u hier aan het juiste adres. Informatie over de vacht, de gezondheid, de conditie, een nestje fokken of vragen over  het gedrag van honden zijn allemaal onderwerpen waar ik u in kan adviseren. Door allerlei aanvullende opleidingen ben ik in veel onderwerpen thuis. Weet ik het antwoord van uw vraag niet dan weet ik wel iemand uit mijn werkkring die u kan helpen en ondersteunen.

 

Deze trimsalon is wegens vakantie gesloten in 2021:

Alle nationale feestdagen

-30 april- 7 mei

-31 juli-19 aug

-16 okt-24 okt

-27 dec 2021- 2 jan 2022