Home » Hondentrimsalon

 

Het voordeel van deze hondentrimsalon is dat de dieren individueel in de salon aanwezig zijn.

Elke hond mag en kan zich zelf zijn. Een drukke hond, jonge hond of angstige hond zal zich beter kunnen ontspannen omdat er geen andere honden in de buurt zijn. Er zijn dus geen onnodige prikkels in de ruimte aanwezig.

De studie dierengedrag helpt mij altijd weer dat ik snel kan inspelen op onvoorspelbaar gedrag van de hond. Hierdoor loopt de trimbehandeling vriendelijk en gemoedelijk.

Is uw hond alweer wat ouder, of juist heel jong, dan zet ik hem regelmatig even op de grond zodat hij de spieren kan strekken. Dit heeft als voordeel dat hij de volgende dag minder, of helemaal geen, spierpijn heeft. Zo zal er altijd worden ingespeeld op de behoeftes van de hond.

Elke hond is  welkom in deze trimsalon. 

 

Wilt u advies over de verzorging van uw trouwe 4 voeter dan bent u hier aan het juiste adres. Informatie over de vacht, de gezondheid, de conditie, een nestje fokken of vragen over  het gedrag van honden zijn allemaal onderwerpen waar ik u in kan adviseren. Weet ik het antwoord van uw vraag niet dan weet ik wellicht iemand uit mijn werkkring die wel de antwoorden heeft.