Ik stel mij even aan u voor zodat u weet wie er achter "Big Buddy" staat:

 

Mijn naam is Jolanda van de Luitgaarden. Een dierenfreak die al 50 jaar actief in de dierenwereld werkzaam is.  Vanaf jonge leeftijd natuurlijk al met dieren bezig. Dat had iedereen, die deze site leest, kunnen verwachten/weten. 

 

Na de middelbare school ging de deur dan uiteindelijk open om mij verder te ontwikkelen in de verzorging van dieren en mij meer te verdiepen in hun gedrag. Leerzame studies (verzorging, hondenfokkerij, genetica, gedrag, medisch, voedingsleer, kruidenleer en alternatieve studies  ea.)  stages, baantjes binnen de dierenwereld en uiteindelijk werkzaam als zelfstandig ondernemer hebben mij gebracht waar ik nu sta.  Een lange, leerzame reis die ik voor geen goud had willen missen. Ik leer nog steeds....... want er ontstaan altijd weer nieuwe ontwikkelingen.  Om mijn kennis steeds verder uit te breiden kan ik de dieren op een breder vlak blijven ondersteunen.

 

Dieren zijn " de leermeesters in mijn leven". Zij houden mij elke dag een spiegel voor en ik ben van mening dat mensen vaker naar dieren moeten kijken en luisteren. Ze zijn wijs en hebben ons enorm veel te leren.