Ik zal mij eerst maar even voorstellen zodat u weet wie er achter "Big Buddy" staat.

 

Mijn naam is Jolanda van de Luitgaarden, Een dierenfreak die al 50 jaar actief in de dierenwereld werkzaam is.  Vanaf jonge leeftijd natuurlijk al met dieren bezig. Dat had iedereen, die deze site leest, kunnen verwachten. 

 

Waren het eerst de honden uit mijn omgeving waar ik mee aan de wandel ging en de dieren van de buren om te verzorgen, om uiteindelijk na de middelbare school door te leren binnen de dierenwereld. Leerzame studies, stages, baantjes binnen de dierenwereld en uiteindelijk werkzaam als zelfstandig ondernemer hebben mij gebracht waar ik nu sta.  Een lange, leerzame reis die ik voor geen goud had willen missen.

 

Het zou heel onwaarschijnlijk zijn als het ook geen gezellige beestenboel bij mij in de privé sfeer zou zijn. Ik zeg altijd maar "het zijn de leermeesters in mijn leven". Zij houden mij elke dag een spiegel voor en ik ben van mening dat wij mensen vaker naar dieren moeten kijken en luisteren. Ze zijn wijs en hebben ons enorm veel te leren. 

 

Als u het leuk vindt kunt u op het kopje CV drukken om mijn studies/opleidingen/certificaten en werkervaring in te zien. U kunt uiteraard ook  direct doorgaan naar de volgende pagina betreffende de honden-trimsalon.