Zijn er dingen in het dagelijks leven die het plezier tussen u en uw dier moeilijk maken of op sommige momenten zelfs onmogelijk.  Dan is dat heel jammer, het hoeft namelijk niet. Het is de bedoeling dat u en uw dier elke dag weer kunnen genieten van elkaar en elkaar begrijpen.

 

Weet u zeker dat uw dier gezond is en dat de problemen, die jullie onderling merken, niets te maken hebben met fysieke/medische  problemen dan kan een coach uitkomst bieden. 

 

Door u  tips en tools aan te reiken die gerelateerd zijn aan specifieke verstoringen tussen u en uw hond (of ander dier), kan ik u helpen om uw relatie samen positief te verbeteren. Relatieverstoringen die te maken hebben met iets uit het verleden kunnen worden verholpen dan wel verzacht worden. Ook een verkeerde start tussen u en uw dier kan redelijk tot zeer goed herstellen door wat eenvoudige opvoedingstechnieken toe te passen.  Door aanvullende studies die ik gedaan heb en omdat ik een periode gewerkt heb als gedragsbegeleider kan ik u wellicht ondersteuning bieden in dit proces. 

Soms kunnen Bachbloesems en kruiden een mooie aanvulling in het coachproces zijn die naast simpele trainingsvoorbeelden , als extra, kunnen worden ingezet. 

 

Heeft u nog niet zoveel ervaring met honden en lijkt  het u leuk om in een groep aan de slag te gaan dan is een cursus bij een kynologenvereniging zeker aan te bevelen. U leert daar spelenderwijs om te gaan met uw hond en elkaar beter te begrijpen. Tevens leert u ook weer van de andere mensen uit uw groep. Iedereen heeft zo zijn eigen verhaal en zijn eigen ervaringen. 

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden over dit onderwerp dan kunt u contact met mij opnemen.  Anders kunt u eventueel door naar de volgende pagina van deze site en klik op de link "coachen alternatief" of   "Privacy beleid".