11 januari 2023

Gelukkig gaat alles weer de goede kant op en is de corona beheersbaar geworden in de maatschappij. Duimen dat dit gewoon lekker zo blijft.

Een tip die ik toch nog even wil meegeven aan alle klanten van deze trimsalon: maak en nieuwe afspraak als u of iemand in uw gezin corona heeft en laat de hond niet door iemand anders brengen. 

Pas dan....houden we alles ook beheersbaar!!!

 

13 juli 2022

Steeds vaker merk ik dat hondenbaasjes hun hond brengen, naar de trimsalon, terwijl ze corona hebben. DOE DIT NIET! 

Een vriendelijk maar heel dringend verzoek........ maak een nieuwe afspraak voor uw hond als u zelf corona hebt. Zodra u weer beter bent zullen we samen bekijken wanneer u langs kan komen met uw hond. 

 

============================================================================================================

Januari 2022:

De corona blijft ons maar in onze macht houden. 

Wat de trimsalons betreft  mogen we open blijven om onnodig dierenleed te vermijden. Vorig jaar december moesten ook wij onze deuren sluiten volgens de regering. Binnen 3 weken had een rechter in Nederland aangegeven dat we per direct onze deuren weer moesten openen om verder onnodig dierenleed te stoppen. Dat heeft elke trimsalon dan ook meteen gedaan en wauw...... wat een ellende hebben we toen ervaren. Veel honden werden knettergek van de klitten en de jeuk die hierbij ontstaat. Sommige honden werden vanuit de dierenarts  direct doorgestuurd  naar de trimsalon en kregen tevens medicijnen mee die de huid moesten kalmeren.

 

Na hard buffelen (7 dagen per week doorwerken) was binnen een maand alles redelijk onder controle. De baasjes blij, ik blij en zeker ook de honden blij. De trimsalons mochten open blijven met strenge voorzorgmaatregelingen. Iedereen hield zich aan deze maatregelingen. Super fijn!

 

Dus ook nu, in het prille 2022, vraag ik u weer: werk mee aan alle coronaregels die landelijk en ook in deze trimsalon worden gehanteerd zodat iedereen veilig zijn hond kan brengen/halen.  Zo kan ik mijn werk blijven doen en kunnen de deuren open blijven. Heeft u een afspraak staan in de agenda dan ontvangt u een paar dagen voor uw bezoek de (aangepaste) coronaregels via whats app. 

 

=====================================================================================

Oktober 2021:

Naar mate het jaar verder gaat vallen landelijk  1 voor 1 de coronaregels weg. Toch wil ik nog steeds veilig blijven werken voor zowel u als voor mij. 

Komt u de hond brengen dan kan u veilig de trimsalon instappen. Even het model doorgeven en weer weggaan....geen mondkapje nodig. Het ventileren in de trimsalon is ruim voldoende om dit op te kunnen vangen. Wilt u uitleg over uw hond qua vachtverzorging, opvoeding, fokken, of andere informatie die wat langer duurt dan houden we de 1,5 meter nog steeds aan en blijft de deur open staan (hordeur dicht) . Kom nog steeds alleen. Bent u verkouden of heeft u andere corona gerelateerde klachten dan dient u de afspraak af te zeggen. U kan in dit geval een nieuwe afspraak maken voor uw hond. 

 

============================================================================================================

Juli 2021: 

Nieuwe coronaregels in deze trimsalon: 

-Buiten in de tuin bij de entree van de trimsalon: mondkapje niet nodig.

-In de trimsalon langer dan 5 minuten: wel een mondkapje nodig. 

Betalen kan direkt bij het ophalen van uw hond: contant of via een betaalverzoek. 

 

=================================================================================

29 april 2021: 

Bij halen en brengen van de honden dient de baas van de hond en ik een mondkapje te dragen.  Het gebeurt steeds vaker dat een baasje wel bij brengen van de hond een mondkapje draagt maar bij ophalen van de hond niet. Doe dit niet lieve mensen, draag het mondkapje zodra u de poort van de achtertuin inloopt. Zo blijft het voor iedereen veilig. 

 

====================================================================================

 

18 februari 2021 heeft de regering besloten dat de  hondentrimsalons aan huis weer open mogen. Men werkt hier kleinschalig. Doordat er steeds maar 1 hond komt en gaat is deze hond als enige aanwezig in deze trimsalon. Nu blijft het voor alle partijen zo veilig mogelijk. Uiteraard zitten hier wel een heleboel Coronaveiligheidsregels aan vast maar deze regels werden bij ons al gehanteerd vanaf februari 2020. 

 

Als u ons belt voor het maken van een afspraak ontvangt u vlak voor de trimbehandeling deze Coronarichtlijnen. Deze dient u toe te passen wanneer u uw hond komt brengen en halen. Uiteraard is ook het dragen van een mondkapje een dringend verzoek van ons. Alles om de behandeling  zo veilig mogelijk te houden, voor de hond maar zeker ook voor u en de trimster. 

 

Hopelijk zien we elkaar snel!

=========================================================================================

December 2020: De regering heeft besloten om tijdens deze lock down ook de trimsalons te sluiten. Even geen hondengeluiden in onze trimsalon. Even alleen maar stilte. De afspraken die gemaakt waren voor de weken december 2020 tot en met 19 januari 2021 heb  ik, in overleg met de huidige baasjes van deze honden, verzet na 19 januari 2021.  Zodra de deuren weer open mogen hopen we baas en hond snel weer te begroeten in deze trimsalon.

Blijf allemaal gezond en doe voorzichtig! 

 

===========================================================================================

 

De aangegeven coronahuisregels worden supergoed door de klanten ontvangen en uitgevoerd. Heel erg bedankt hiervoor. Door het naleven van deze regels kunnen we doorwerken op een zo veilig mogelijke manier. 

Fantastisch!!!

 

Hoe gaat het in zijn werk? 

Heeft u een afspraak gemaakt bij honden-trimsalon Big Buddy dan ontvangt u in de week vóór de trimbehandeling onze coronahuisregels. De meeste betalingen gaan bij ons ook  niet meer contant. Zo is er geen/weinig contant geld meer in omloop wat positief zal bijdragen aan het coronabeleid. Wilt u, om wat voor redenen dan ook,  toch contant betalen dan is dat natuurlijk geen probleem. U kan in dit geval bij ons in de trimsalon betalen bij het ophalen van uw hond.