Home » Corona

Juli 2021: 

Nieuwe coronaregels in deze trimsalon: 

-Buiten in de tuin bij de entree van de trimsalon: mondkapje niet nodig.

-In de trimsalon langer dan 5 minuten: wel een mondkapje nodig. 

Betalen kan direkt bij het ophalen van uw hond: contant of via een betaalverzoek. 

 

=================================================================================

29 april 2021: 

Bij halen en brengen van de honden dient de baas van de hond en ik een mondkapje te dragen.  Het gebeurt steeds vaker dat een baasje wel bij brengen van de hond een mondkapje draagt maar bij ophalen van de hond niet. Doe dit niet lieve mensen, draag het mondkapje zodra u de poort van de achtertuin inloopt. Zo blijft het voor iedereen veilig. 

 

====================================================================================

 

18 februari 2021 heeft de regering besloten dat de  hondentrimsalons aan huis weer open mogen. Men werkt hier kleinschalig. Doordat er steeds maar 1 hond komt en gaat is deze hond als enige aanwezig in deze trimsalon. Nu blijft het voor alle partijen zo veilig mogelijk. Uiteraard zitten hier wel een heleboel Coronaveiligheidsregels aan vast maar deze regels werden bij ons al gehanteerd vanaf februari 2020. 

 

Als u ons belt voor het maken van een afspraak ontvangt u vlak voor de trimbehandeling deze Coronarichtlijnen. Deze dient u toe te passen wanneer u uw hond komt brengen en halen. Uiteraard is ook het dragen van een mondkapje een dringend verzoek van ons. Alles om de behandeling  zo veilig mogelijk te houden, voor de hond maar zeker ook voor u en de trimster. 

 

Hopelijk zien we elkaar snel!

=========================================================================================

December 2020: De regering heeft besloten om tijdens deze lock down ook de trimsalons te sluiten. Even geen hondengeluiden in onze trimsalon. Even alleen maar stilte. De afspraken die gemaakt waren voor de weken december 2020 tot en met 19 januari 2021 heb  ik, in overleg met de huidige baasjes van deze honden, verzet na 19 januari 2021.  Zodra de deuren weer open mogen hopen we baas en hond snel weer te begroeten in deze trimsalon.

Blijf allemaal gezond en doe voorzichtig! 

 

===========================================================================================

 

De aangegeven coronahuisregels worden supergoed door de klanten ontvangen en uitgevoerd. Heel erg bedankt hiervoor. Door het naleven van deze regels kunnen we doorwerken op een zo veilig mogelijke manier. 

Fantastisch!!!

 

Hoe gaat het in zijn werk? 

Heeft u een afspraak gemaakt bij honden-trimsalon Big Buddy dan ontvangt u in de week vóór de trimbehandeling onze coronahuisregels. De meeste betalingen gaan bij ons ook  niet meer contant. Zo is er geen/weinig contant geld meer in omloop wat positief zal bijdragen aan het coronabeleid. Wilt u, om wat voor redenen dan ook,  toch contant betalen dan is dat natuurlijk geen probleem. U kan in dit geval bij ons in de trimsalon betalen bij het ophalen van uw hond.