Home » Prijslijst trimsalon

Er zijn tegenwoordig zoveel gemengde rassen dat het moeilijk is om hier een juiste prijsindicatie voor te maken. Bij deze de standaard modellen, ZONDER klit en inclusief wassen, drogen, nagels knippen, oren schoonmaken, tanden check.

Staat het ras van uw hond er niet bij, is wassen van de hond niet nodig of wilt u een aangepast model dan kunt u dit bespreken met mij en geef ik u een prijsopgave vóór aanvang trimbeurt. U weet dus altijd vooraf waar u aan toe bent. 

 

-Niet helemaal tevreden over het model?  Neemt u dan binnen een week contact met mij op dan kan ik het kosteloos voor u aanpassen.

-Honden jonger dan 1 jaar zijn vaak lager in prijs omdat ze nog geen volwaardige vacht hebben.

-Extreme vachten die door castratie/sterilisatie sterk verandert zijn, dus meer werk vragen, kunnen iets duurder uitvallen.

-Na was/ontwol behandelingen kan er meer werk nodig zijn om de trimsalon weer schoon te krijgen. U bent dan alweer thuis met uw hond maar wij zijn nog "haren aan het vangen". Deze tijd zal bij de klant in het totaalbedrag worden opgenomen.

 

Er kan altijd iets gebeuren waardoor u uw afspraak moet afzeggen/ verzetten. In dit geval dient u dit uiterlijk 24 hr voor aanvang van de trimbehandeling te doen. Belt u binnen deze 24 hr af dan bestaat er de mogelijkheid dat ik de geplande afspraak aan u zal doorberekenen. Waarom???? Omdat het soms bijna onmogelijk is om in deze korte tijd iemand anders te bellen die op de lege plek kan komen voor een trimbehandeling.

 

Globale vanaf prijzen in euro's: 

 

Product Prijs
Maltezer, dwergboomer,Shih Tzu, en soortgelijk knip-scheer mini va 45,00 en gewone maat va 50,00
Jack Russel strip va 57,00
Teckel langhaar va 59,00/ Alleen voetjes of oortjes knip lager in prijs.
Engelse cocker spaniel/Amerikaanse spaniel va 62,00
Ruwharige teckel / Cairnterriƫr strip va 65,00
Whw terrier strip va 65,00
Welsh springer spaniel/ Friese stabij/ soortgelijk ras va 65,00
Golden retriever/ flat coated retriever/Switserse herder/ soortgelijk ras 65,00
Labradoodle klein/middel/groot klein: va 50,00/middel va 67,00/ groot va 80,00
Schapendoes 75,00
Bobtail va 85,00
Berner Sennenhond ontwol en bijwerken va 90,00
Bouvier strip va 90,00
Herders ontwollen en zo nodig voetjes-oren-borgst bijwerken Gaat naar tijd/hoeveelheid onderwol/hoeveelheid extra werk va 50,00/90,00
Nagels knippen hond-kat-konijn hond 12,50 / kat-konijn 10,00
Honden wassen/drogen Gaat naar tijd/formaat hond/lengte haar: va. 15,00 tot?