Home » Prijslijst trimsalon

Er zijn tegenwoordig zoveel gemengde rassen dat het moeilijk is om hier een juiste prijsindicatie voor te maken. Bij deze de standaard modellen, ZONDER klit en inclusief wassen, drogen, nagels knippen, oren schoonmaken, tanden poetsen/schoonmaken voor zover dit mogelijk is.

Wilt u dat de hond niet gewassen wordt of wilt u een aangepast model dan kunt u dit bespreken met mij en geef ik u een prijsopgave vóór aanvang trimbeurt. U weet dus altijd vooraf waar u aan toe bent. 

 

-Niet helemaal tevreden over het model?  Neemt u dan binnen een week contact met mij op dan kan ik het kosteloos voor u aanpassen.

-Honden jonger dan 1 jaar zijn vaak lager in prijs omdat ze nog geen volwaardige vacht hebben.

-Extreme vachten die door castratie/sterilisatie sterk verandert zijn, dus meer werk vragen, kunnen iets duurder uitvallen.

-Na was/ontwol behandelingen kan er meer werk nodig zijn om de trimsalon weer schoon te krijgen. Deze tijd zal bij de klant in het totaalbedrag worden opgenomen.

 

Er kan altijd iets gebeuren waardoor u uw afspraak moet afzeggen/ verzetten. In dit geval dient u dit uiterlijk 24 hr voor aanvang van de trimbehandeling te doen. Belt u binnen deze 24 hr af dan bestaat er de mogelijkheid dat ik de geplande afspraak  aan u moet doorberekenen. Waarom???? Omdat het bijna onmogelijk is om in deze korte tijd iemand anders te bellen die op de lege plek kan komen voor een trimbehandeling.

 

Globale prijzen in euro's: 

 

Product Prijs
Maltezer, dwergboomer,Shih Tzu, en soortgelijk knip-scheer mini va 45,00 en gewone maat va 50,00
Teckel langhaar va 59,00 / Bij weinig haar of alleen voetjes - oortje knip lager in prijs.
Whw terriƫr strip va 65,00
Cairnterriƫr strip va 65,00
Ruwharige tekkel strip va 65,00
Jack Russel strip va 55,00 / Bij weinig haar lager in prijs.
Golden retriever, flat coated retriever, witte herder en soort gelijk va 65,00
Engelse cocker spaniel en Amerikaanse spaniel va 60,00
Welsh springer spaniel / friese staby en soortgelijk ras va 65,00
Schapendoes va 80,00
Bobtail va 85,00
Berner Sennenhond ontwol en bijwerken va 85,00
Herders ontwollen en eventueel voetjes/oren/borst bijwerken Gaat naar tijd/hoeveelheid onderwol/hoeveelheid extra werk va.40/90,00
Honden alleen wassen en drogen Gaat naar tijd/hoeveelheid vacht va 15,00 tot?
Nagels knippen hond-kat-konijn hond 12,50 / kat-konijn 10,00