Zijn er dingen in het dagelijks leven die het plezier tussen u en uw dier moeilijk maken of op sommige momenten zelfs onmogelijk.  Dan is dat heel jammer, het hoeft namelijk niet. Het is de bedoeling dat u en uw dier elke dag weer kunnen genieten van elkaar en elkaar kunnen begrijpen.

 

Weet u zeker dat uw dier gezond is en dat de problemen, die jullie onderling merken, niets te maken hebben met fysieke problemen dan kan een coach uitkomst bieden. 

 

Door u  tips en tools aan te reiken die gerelateerd zijn aan specifieke verstoringen tussen u en uw hond ( of ander dier), kan ik u helpen om uw relatie met uw dier positief te verbeteren. Relatieverstoringen die te maken hebben uit het verleden van uw dier kunnen worden verholpen dan wel worden verzacht. Ook een verkeerde start tussen u en uw dier kan redelijk tot zeer goed herstellen.  

 

Soms zijn Bachbloesemremedies en/of werken met kruiden een mooie aanvulling om het coachproces te ondersteunen. Ik informeer u er graag over. Door de nodige aanvullende studies die ik gedaan heb en omdat ik een periode gewerkt heb als gedragsbegeleider kan ik u wellicht ondersteuning bieden. 

 

Heeft u nog niet zoveel ervaring met honden en lijkt  het u leuk om in een groep aan de slag te gaan dan is een cursus bij een kynologenvereniging zeker aan te bevelen. U leert daar spelenderwijs om te gaan met uw hond en elkaar beter te begrijpen. Tevens leert u ook weer van de andere mensen uit uw groep. Iedereen heeft zo zijn eigen verhaal en zijn eigen ervaringen. 

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden over dit onderwerp dan kunt u contact met mij opnemen.  Anders kunt u eventueel door naar de volgende pagina van deze site en klik op de link "coachen alternatief" of   "Privacy beleid".