Home » Coachen

Zijn er dingen in het dagelijks leven die het plezier tussen u en uw dier moeilijk maken of op sommige momenten zelfs onmogelijk.  Dan is dat heel jammer, het hoeft namelijk niet. Het is de bedoeling dat u en uw dier elke dag weer kunnen genieten van elkaar en elkaar kunnen begrijpen.

 

Weet u zeker dat uw dier gezond is en dat de problemen, die jullie onderling merken, niets te maken hebben met fysieke problemen dan kan een coach uitkomst bieden. 

 

Door wat simpele tips en tools kan ik u helpen om uw relatie met uw dier positief te verbeteren. Relatieverstoringen die te maken hebben uit het verleden van uw dier kunnen worden verzacht waardoor het niet meer zal storen in het dagelijks leven. Ook een verkeerde start tussen u en uw dier kan redelijk goed herstellen.

 

Hoe gaat dit in zijn werk:

Nadat u contact met mij hebt opgezocht kom ik bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Gedurende dit gesprek vertelt u mij wat er (dagelijks) voor zorgt dat de onderlinge verstandhouding tussen u en uw dier niet is wat u ervan verwacht. Daarna laat ik jullie samen wat oefeningen uitvoeren zodat ik goed kan zien wat er gebeurt in bepaalde situaties. Vervolgens bespreek ik dit met u en geef u wat tips en tools waar u mee aan de slag kunt gaan om het gedrag van het dier en de onderlinge verstandhouding in positieve zin te beïnvloeden. U ontvangt  een rapport over dit intake gesprek. 

 

En nu aan de slag met uw dier...…………...

Pas de tips en tools toe en ervaar hoe u in korte tijd al verbetering kunt opmerken. Heeft u vragen, in de periode dat u samen met uw dier aan de slag gaat, dan kunt u mij hier altijd over bellen/appen/mailen zodat ik u hierin extra kan begeleiden.  Loopt alles lekker en gaat alles zoals verwacht dan neem ik 2 weken na het intake gesprek contact met u op voor een evaluatiegesprek . Zo nodig reik ik u weer wat tips en tools aan waar u mee verder kan. Gaat ook nu alles naar tevredenheid dan neem ik een maand later weer contact met u op voor een eindevaluatie. Het is altijd leuk om de positieve reactie te zien van de eigenaar als deze inziet hoe snel en makkelijk je de relatie met je dier in positieve zin kan verbeteren.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden betreffende aanvullingen binnen het coach-proces. Klik dan op  de link  "coachen alternatief".                       Wilt u verder met de volgende pagina van deze site klik dan op de link  "Privacy beleid".

 

Product Prijs
Coachen (incl. intake gesprek, rapporten, evaluatie en eindevaluatie) 120,00 euro